Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Öğrencileri Organize Sanayi Bölgesine teknik gezi düzenledi.

Teknik gezi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Durgun ve Arş. Gör. Zekai Ayık gözetiminde
Genel Kimya Laboratuvarı - II Dersi Kapsamında öncelikle Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalara ve daha sonra Halfeti’ ye yapıldı. Eğitimde sınıf dışı öğrenim etkinliği olarak sayılan bu zaman dilimi içinde öğrenciler bilimin ve teknolojinin uygulama alanını keşfetme fırsatı buldular. Fabrika ziyareti bölümünde öğrenciler fabrika üretim sistemini ,  doğadan elde edilen hammaddenin tüketici kullanımına nasıl sunulduğunu, fabrikasyon süreçlerini, ve bu süreçler içinde olan kimyasal uygulamaları gözlemlediler. Aldıkları Genel Kimya Laboratuvarı - II Dersi’nin üretime yönelik pratiğini gözlemleyen öğrenciler, fabrika gözleminden sonra Halfeti’de zaman geçirdiler. Öğrencilerimiz bu teknik geziye verdikleri destekten dolayı Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesine ve fabrikalarını gözlemleten kuruluşlara teşekkür ettiler.

Harran Üniversitesi Anasayfası

Harran Üniversitesi Etkinlikleri

Lisans Bilgi               Kütüphane
        Paketi